Zamieszczone przez cieq
OZNACZENIE TURBINY JAKĄ ONA MA MOC itp:>????
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
OZNACZENIE TURBINY JAKĄ ONA MA MOC itp:>????
WITAM
mam do zakupienia turbine Garretta GT 1749VA, 038 145 702 G, T17858 - 3FDT11338 Możecie mi powiedziec jak z niej odczytać moc albo coś i czy nadaje sie do OCTY??? Słyszałem ze są turbiny jakies K O3 i K O4 Czym one sie różnią :>??
-
k03 i k04 są chyba turbinami do silnika benzynowego
K03 jest do około 180 KM k03 sport do 230KM k04 do 260 270 lub 300 km tego nie jestem pewien bo mam ostatnio mętlik na ten temat
producent tych turbin to firma KKK a co do garetta to niewiem
Komentarz
-
Re: OZNACZENIE TURBINY JAKĄ ONA MA MOC itp:>????
Mocy z turbiny sie nie odczytujeZamieszczone przez sebomam do zakupienia turbine Garretta GT 1749VA, 038 145 702 G, T17858 - 3FDT11338 Możecie mi powiedziec jak z niej odczytać moc albo coś i czy nadaje sie do OCTY???
GT1749VA - to turbina z ASZ - 130PD
GT1749VB - to turbina z ARL - 150PD
I obie pasuja do 1,9TDI."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Silnik AWX z Passata 130KM
Turbiny K03 i K04 sa z benzyn. Master's mial taka w TDi
Komentarz
-
Po nr faktycznie wychodzi, ze z AWX ale oznaczenie turbiny widac jest takie samo dla roznych silnikow.Zamieszczone przez Maicrofthttp://www.turbocar.cz/prodej.htm
Silnik AWX z Passata 130KM"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
turbiny do ASZ i AWX różnia się tylko mocowaniem i wyprowadzeniami :diabelski_usmiech
konstrukcja i parametry - te same
k
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
No tak ale od AWX nie bedzie pasowac do Octy bo jest wzdluzny.Zamieszczone przez Nexus6turbiny do ASZ i AWX różnia się tylko mocowaniem i wyprowadzeniami :diabelski_usmiech
k"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz
-
yyyyyyyyy co jest wzdłużny :>???Zamieszczone przez PurchawaNo tak ale od AWX nie bedzie pasowac do Octy bo jest wzdluzny.Zamieszczone przez Nexus6turbiny do ASZ i AWX różnia się tylko mocowaniem i wyprowadzeniami :diabelski_usmiech
k
Komentarz
-
Silnik wzdluzny, czyli ustawiony rownolegle do osi auta. W przeciwienstwie do poprzecznego..Zamieszczone przez seboyyyyyyyyy co jest wzdłużny :>???
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Komentarz